Ish ministri i brendshëm Saimir Tahiri, i “ka vënë flakën” skenës teksa këngonte pranë këngëtarëve Aurela Gacce dhe Erik Lloshit.

Tahiri është shoqëruar nga Aurela teksa këndon dhe ka tërhequr vëmendjen e gjithë të pranishmëve.

Kujtojmë se Tahiri është dënuar me shërbim prove nga ana e Gjykatës së Krimeve të Rënda, për shpërdorim detyre, ndërsa ka apeluar këtë vendim në apel, dhe pret pafajësi të plotë. Për momentin Tahiri është shkëputur nga skena politike, pavarësisht sde herë pas herë është shprehur se do të flasë më shpesh në emër të qytetarëve.