Gazetari investigativ Artan Hoxha është surprizuar “live” në studion e “Top Shoë”.

Familja e tij i ka sjellë në studio një tufë me lule, duke i uruar kështu publikisht ditëlindjen e tij të 45-të.

Biseda në studio:

Alban Dudushi: Dikush më mori në telefon dhe më thanë se iu kanë prishur një suprizë. Sot

Artan Hoxha ka ditëlindjen. E dije që kishe ditëlindjen?

Artan Hoxha: Po sigurisht.

Alban Dudushi: Si vendose të vijë në emision?

Artan Hoxha: Po e kam mbyllur agjendën e ditëlindjes.

Foto nga surpriza