Një studim i fundit i “Journal of Sexual Medicine” ka dalë në përfundimin se të shohësh filma në porno, i bëjnë mirë marrëdhënies suaj.

Sipas studiuese meshkujt kur shohin filma porno ndihen më sigurt dhe përpiqen ta bëjnë partneren të ndihet më mirë. Filmat pornografikë e forcojnë dhe e bëjnë më të mirë jetën seksuale të një çifti, thuhet në studim.j.j