Reperi Arkimed Lushaj është argëtuar një natë më parë në krahët e një femrë misterioze.

Në një video të pulikuar nga “Icon Style“, këngëtari i njohur si Stresi shihet teksa kërcen dhe dëfrehet pranë brunes bukuroshe.

Madje në disa sekonda të videos reperi ‘ka hequr’ unazën e martesës dhe shihet teksa i dhuron një puthje brunes në video. Kjo e fundit shkrihet së qeshuri nga ky gjest.

Gjithsesi nuk dimë të themi nëse mes tyre ka ndonjë gjë më tepër se miqësi, ndërsa kutjojmë që këngëtari në intervistën e tij të fundit u shpreh se është i maertuar dhe ka përgjegjësi, të cilat emsa duket i ka ‘harruar’ një natë më parë.