Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin Elisa Spiropali ka publikuar një fotografi, ku ajo ka dalë së bashku me kryeministrin Rama dhe një delegacion nga Bundestagu gjerman.

Spiropali shprehet gjithashtu se në këtë fotografi është edhe nënkryetarja e Grupit Parlamentar CDU/CSU për Europën, Katja Leikert.

Postimi i Elisa Spiropalit:

Me nënkryetaren e Grupit Parlamentar CDU/CSU për Europën, Katja Leikert, dhe delegacionin nga Bundestag-u gjerman