Ka shkuar në 17 numri i biznesmenëve të arrestuar të akuzuar si të përfshirë në një skeme mashtruese me tatimin mbi vlerën e shtuar, TVSH.

Në prangat e policisë ra administratori i kompanisë Rr.s.M dhe Hidro Company, Agim Kola.

Biznesmenet e arrestuar deri tani: Dliron Bareti, administrator i një subjekti privat Paqsor Buzi, aksioner me 50% i G.P.G CompanyBesnik Pelivani,  kompania e ndërtimit A.B.BE Astrit Lala, kompania Leksi Security 1 Haxhi Sala, kompania Leksi Security Ilia Dimo, kompania IBS sh.p.k Fatmir Firi, kompania Arb &Trans Sh.p.k Shkëlqim Prodani, kompania Red Black Ardian Bejko, kompania “Babeko Trans”

Shpresa Joanidhi, kompania “Shpresa” sh.p.k Mhill Ndreca, kompania “Kombeas” Rabi Kurti, kompania “Kurti Construction” Riza Roshi, kompania “Dorgen” sh.p.k Rrapo Baduni, kompania “Bani/s” Vasil Korita, kompania “Medi Pharma” Vangjush Mbriçe, kompania C.E.C Group Drilon Bareti, kompania EBA