Nga Erjon Braçe/

ZOTI GJYKATES,
A I HA TI KETO FILETO PULE?

ZOTI PERMBARUES,
I HA TI KETO FRUTA DETI?

PO FEMIJEVE TUAJ,
A UA JEPNI PER TI NGRENE?

NESE JO,

PSE DUHET TI HANE FEMIJET E NJEREZVE TE ZAKONSHEM TE KETIJ VENDI?

Ne date 25 korrik,

AKU VLORE, ka bllokuar ne Sarande ne dyqanin e punishten e mishit te shtetasit Arben Haki Mehmeti keto produkte:

1. Fileto pule 1560 kg me date skadance 27. 03. 2019;
2. Mix fruta deti 640 kg me date skadence 20. 10. 2018;

3. Fileto pangasio 1120 kg me date skadence 10. 11. 2018;
4. Pite elviart 1500 cope me date skadence 8. 03. 2019;

5. Patate brasili 100 kg me date skandence 30. 09. 2015;
6. Fileto pule 564 kg me date skadence 2. 01. 2019;

7. Fileto pule Pechugan 720 kg me date skadence 18. 11. 2018;
8. Kofshe derri Seara 540 kg ma date skadence 20. 07. 2019;

9. Shpatull deri 100 kg e paambalazhuar e pa etiketuar, dhjam deri po ashtu 500 kg etj etj gati 7 tone produkte te tilla!

AKU KA BLLOKUAR TE GJITHA KETO PRODUKTE, DYQANIN DHE PUNISHTEN E SALLAMIT!

Me date 31 korrik, gjykatesi Elidon Papazisi ka hequr masen e bllokimit dhe permbaruesi Asaf Troka, pa njoftuar zyrtarisht AKU-ne ka qene ne punishte dhe ka hequr te gjitha vulat e bllokimit!

A KENI TURP GJYKATES E PERMBARUES BASHKE?! Thoni ne vendim duke e justifikuar ate se po mbroni interesin publik;

JENI CMENDUR APO CFARE?
Cili eshte interesi publik,

te hash pula te skaduara?
Apo te hash sallam prej tyre?

AKU DJE KA RIINSPEKTUAR DHE KA BLLOKUAR SERISH CDO GJE!

Nderkohe i kam kerkuar AKU te njoftoje cdo institucion qe merret me veprimtarine e gjykatesve, perfshire KLGj e ONM.

Po ashtu i kam kerkuar AKU te vleresoje procedurat e ndjekura nga permbaruesi e nese sheh veper penale ta kallezoje.

Boll me!