Ka vijuar të jetë e tensionuar situata përpara Parlamentit me protestuesit e opozitës së Bashkuar.

Pas përpjekjeve për të çarë radhët e policisë tashmë ata i kanë vënë flakën një gomë, pankartave dhe gjithçkaje që kanë nëpër duar.

Qytetarë të shumtë e mbështetës të opozitës janë vendosur në dy hyrjet e parlamentit, ku kanë kaluar deputetët e maxhorancës