Moderatorja, Arbana Osmani është shumë e kujdeshme në publikimet e fotove të djalit dhe gjithmonë e ruan me kujdes privatësinë e tij.

Sot, Arbana Osmani ka vendosur të publikoj një foto shumë speciale me djalin e saj. Ndryshe nga herët e tjera ajo ka publikuar foton me portretin e plotë të birit.

‘Zemra ime dhe keku jonë’– shkruan pranë fotos moderatorja.