Një rakun është fotografuar në një makinë Ford Pinto të viteve 1970 në një fermë në Saskatchewan, Kanada. Ajo rrezikoi jetën pasi vrima në xhamin e makinës i zinte vetëm kokën. Megjithëse e përdorte si një vend të sigurt për të rritur të voglin e saj, një krisje e vogël e xhamit mund ti lëndojë.

Ky imazh dhe të tjerat që shihni më poshtë janë realizuar nga fotografi Frank Deschandol, i cili do të marrë pjesë në kompeticionin e “Fotografisë së Vitit për Jetën e Egër”.