zem Elmazi me origjinë nga Prespa e Maqedonisë është bërë i famshëm në Australinë e largët për veprat e tij humanitare.

Sipas portalit Australian sheppnews.com.au, ai po ndihmon mijëra njerëz që janë të pastrehë. Elmazi është pronar i një restoranti ku emigrantë të shumtë marrin ushqime falas.

Por përveç kësaj, ai i ndihmon edhe me veshmbathje dhe nevoja të tjera elemntare.

Azem Elmazi ka emigruar në kontinentin e largët që në moshën 21-vjeçare.