Një burrë shqiptar ëshë në gj yq, pasi aku zohet se ka dh.unuar gruan e tij. Shqiptari, emrin e të cilit mediat italiane nuk e bëjë me dije, ishte në proces divorci me të shoqen.

Ai, bashke me djalin e gruas, e kanë gjetur atë në shtrat me një tjetër burrë, ndaj e kanë dhu.nuar.

Sipas mediave italiane, gruaja e shqiptarit kishte kërkuar ndarjen, pasi i ishte rikthyer historisë 2 vjecare e gjysmë të das hurisë që ajo kishte pasur para 15 vitesh me një tjetër person.

Gjatë kësaj periudhe, gruaja ishte martuar me shqiptarin dhe kishte krijuar një familje së bashku me fëmijën që ajo kishte nga një marr ëdhënie e mëparshme.

Dhe djali, tani 24 vjeç dhe burri nga i cili po ndahej, 45 vjeç, shqiptar, e kundërshtonin marrë dhënien e saj të re dhe kanë shkuar në shtëpinë e dash.norit të gruas, ku dhe i kanë gjetur në momente int.ime, raportojnë mediat italiane, shkruan Panorama.