Mbretëria e Bashkuar padyshim është një ndër vendet më të bukura për t’u vizituar.

Ëndërr për shumë njerëz që duan udhëtimet. Por veriu duket shumë i bukur përmes disa fotografive të realizuara së fundi.

Perëndimi i diellit dhe çdo pjesë tjetër e ditës është fantastike për t’u kaluar në veri të Anglisë.