Shoferi i një kamioni kishte dilema nëse motori po i prishej derisa po udhëtonte pasi bënte një zhurmë të pazak ontë, kështu vendosi të ndalet në skaj të rrugës për të parë se çfarë po ndodhë – kur hapi kapakun u habit kur brenda pa pit onin mbi 4 metra e gjysmë.

Ai menjëherë kërkoi ndihmë nga mekaniku Wynand Bloem, 31-vjeç, që pa u menduar dy herë e nxori nga motori pit onin gjigand të cilin më pas e shtrinë në asfalt.

Kjo ngj arja e pazakontë raportohet të ketë ndodhur në provincën Limpopo në Afrikën e Jugut, kurse Wynand vendosi që pit onin që e nxori nga motori ta dërgojë në xhungël, edhe pse i janë nevojitur hiq më pak se katër orë që ta nxjerrë të gjallë nga kamioni.

Videoja amatore shfaq këtë moment dhe për pak minuta është shpërndarë në masë të madhe, duke marrë milionë shikime.