E pazakontë, por një fermer në zonën e Tabascos në Meksikë ka zbuluar në arën e tij “hyrjen mbinatyrore drejt ferrit”.

Në fakt, zona e Tabascos është e njohur për nëntokën e nxehtë, kjo për shkak të gazit dhe mineraleve të tjera që gjenden në të.

Dhe një e çarë misterioze ka alarmuar një fshat të tërë.

Fshatarët kanë pranuar për mediat lokale se e çara misterioze, nuk është gjë tjetër, veçse porta drejt ferrit, apo “la puerta del infierno”, siç thonë ata.

Ekspertët kanë shkuar menjëherë në vendngjarje dhe po eksplorojnë zonën, pasi sipas tyre mund të ketë me të vërtetë materie të rrezikshme.