Reperja shqiptare Gordana Kingji ka publikuar një video në rrjetet sociale ku shihet duke qël luar me ar më zj arri.

Me ar më në dorë dhe mjaft e qeshur, këngëtarja nga Kukësi e njohur ndryshe si Baby G qël lon plot pesë herë me pis toletë në ajër.

Krahas videos reperja shkruan se këto plu mba shkojnë për të gjithë ata që e urrejnë.

“2 0 2 0 one by one you going down 👻 a message to the haters,”- shkruan këngëtarja në postimin e saj.

Kjo video demonstron hapur pasionin e Kingjit për ar mën, e cila është arr estuar edhe për dro gë më parë, ndërkohë që me këtë veprim mund të ketë shkelur ligjin pa iu tre mbur syri.