Një 35-vjeçar nga Tirana është arrestuar ditën e sotme, pasi shiste akullore jashtë kushteve higjeno- sanitare. Në pranga ka rënë L. H. si dhe është hetuar në gjendje të lirë dhe bashkëpunëtori. Këta persona prodhonin akullore në ambiente krejtësisht jashtë standardeve dhe më pas i shisnin ato, duke u bërë një rrezik serioz për qytetarët që i konsumojnë ato, kryesisht fëmijët.

Policia ka sekuestruar: Lëndë e parë për prodhimin e akullores Dy makineri për prodhimin e akullores Ngjyrues boje Një sasi e konsiderueshme qumësht pluhur. Mbi këta persona rëndon akuza për veprat penale “Prodhimi i kundërligjshëm i artikujve dhe mallrave industrial dhe ushqimorë”, “Fshehja e të ardhurave” dhe “Mospagimi i taksave dhe tatimeve”.