Aktorja Ana Lika nuk di të ndalet me videot ep ike që ka vendosur t’iu kthej përgjigje pytjeve të ndjekësve në Instastory.

Së fundmi Ana është pyt nga një ndjekës: ‘Sa herë bën s*eks në një natë’

E për t’iu përgjigjur kësaj pyetje aktorja ka zgjedhur një video të numrave.

Aktorja ka treguar se mund të ndodh deri në 10 herë dhe mund të përsëritet sërisht, duke e shoqëruar përgjigjen me emoj të qeshura.