Ndryshe nga çfarë ishte paralajmëruar nga opozita, votimet e së dielës kanë qenë shumë të qeta.

E vetmja gjë që ka ndodhur, janë vetëm humori dhe ironitë në rrjet, nga ata që votuan dhe nga ata që s’votuan. Natyrisht, ironive dhe memeve iu ka dhënë një dorë edhe kryeministri Edi Rama me veshjen e tij.