Pas grekëve, edhe serbo-malazezët kanë nisur të ngrenë memorialet për ushtarët e tyre…

Cilat janë projektet që po zbatohen larg syrit të medias e publikut? Si janë mbajtur ceremonitë e fshehta dhe kush është përfshirë?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema…