‘Corriere dello Sport’, shkruan se përveç shkëmbimit mes Spinazolas dhe Pellegrinit një tjetër shkëmbim mund të ndodhi mes dy skuadrave italiane.

Drejtori i ri sportiv i Romës,Xhianluca Petraki, foli disa fjalë për talentin e tyre Zaniolo, të cilat nuk u pritën mirë “ Ai duhet të jetë i përqendruar të bëj diferencën . Është e lehtë të kthesh në mit një lojtarë , me vetëm 15 ndeshje në Serie-A”, që më shumë se këshilla duket se po e largojnë nga skuadra.

Nga ana tjetër ai shprehu vlerësimet maksimale për Higuain për të cilin tha se mund të ishte ‘Batistuta’ i ri i skuadrës romane. Dhe Çelsin për të arritur tek Higuain duket se e ka Zaniolo.