Ditën e sotme priten reshje mesatare në qarqet Shkodër dhe Kukës dhe lokalisht mesatare në qarqet Dibër, Lezhë, Elbasan, Fier, Berat, Korçë, Vlorë.

TEMPERATURAT Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:  në bregdet: 11 / 16 °C në vendet e ulëta: 11 / 14 °C në vendet malore: 3 / 11 °C

ERA- Sot era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare, në zona të kufizuara të pjesës veri-lindore malore deri e fortë.