A family walk in a snow covered landscape near The Eiffel Tower in Paris on March 19, 2018. (Photo by ludovic MARIN / AFP)

Për shkak të motit të keq dhe reshjeve të dëborës Kulla e famshme e Parisit është mbyllur në 22 janar.

Pas ndërprerjes së trafikut, është njoftuar edhe mbyllja e Kullës Eifel në kryeqytetin francez, për shkak të të ftohtit të madh që ka përfshirë vendin dhe dëborës.

Reshjet e dëborës kanë arritur nga 2 deri në 5 centimetra në këte zonë dhe e gjithë Franca, përfshirë Parisin është përfshirë nga këto rryma të ftohta ajri që vijnë nga Icelanda, raportojnë mediat franceze.