Mayci Jones Neeley, 24-vjeçarja nga Kalifornia ka treguar se si ish i dashuri i saj hodhi dr ogë në pije,e më pas ush troi dhu në fizike, pasi ajo refu zonte të humbiste virg jërinë.

Mayci shprehet se lidhja e tyre filloi në një festë të organizuar për natën e vitit të ri dhe më pas filluan të mbanin një lidhje në distancë. Pasi u transferuan të dy në të njëjtin qytet, Mayci tregon se i dashuri filloj të ndryshonte sjellje dhe të bëhej xheloz, filloi të kontrollonte telefonin, t’a aku zonte se ajo e tradhtonte dhe i kryente presion vazhdimit që të kryenin marr ëdhënie se ksuale.

Mayci ka ndarë historinë e saj me ndjekësat në rrjetin social “Instagram”, për t’i ardhur në ndihmë të gjithë femrave të cilat vuajnë të njëjtën gjë dhe shprehet se abu zimi në një lidhje është shumë i përhapur, fillon nga gjëra fare të vogla.

Tashmë, 24-vjeçarja është martuar me Jacobin dhe së bashku kanë një djalë 4-vjeçar.