Vajza seksi Rashel Kolaneci është një personazh mjaft i njohur për publikun shqiptar, kjo falë formave të saj që lehtë bien në sy dhe paraqitjes së Rashelit në televizion sa ishte pjesë e emisionit ‘Xing’.

Ajo tanimë po vazhdon të rrëmbej vëmendjen e publikut me paraqitjet e saj nëpër rrjetet sociale siç edhe ka bërë në fotografinë e fundit që e ka publikuar.

Me rroba banjo afër pishinës ajo më së miri ka theksuar format e saj trupore për të ‘ngacmuar’ ndjekësit e saj të shumtë që e ndjekin atë hap pas hapi në Instagram.