Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa foto të subjekteve që janë mbyllur si pasojë e fshehjes së të ardhurave.

Në një shëmin në facebook Rama thekson se do të ketë zero tolerancë për ata që cenojnë konkurencën, konsumatorin dhe shtetin.

“Vazhdon non-stop operacioni i rivendosjes në ligjshmëri të subjekteve që cenojnë konkurrencën, konsumatorin, shtetin. Zero Tolerancë”, ka theksuar Rama. (TemA)