Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në rrjetet sociale, tregon se si mirëpriten turistët që futen në Shqipëri në pikat kufitare të vendit.

Fushata e disa të rinjve quhet ‘Smile Albania’, ndërsa u shpërndajnë fletëpalosje pushuesve që futen në vend, ndërsa u flasin atyre edhe për Shqipërinë.

“MIRËMËNGJES

dhe me buzëqeshjen e Shqipërisë në të gjitha pikat hyrëse të vendit, ju uroj një të dielë të qetë”, shktuan Rama, teksa ka publikuar edhe një video.

MIRËMËNGJES 😀dhe me buzëqeshjen e Shqipërisë në të gjitha pikat hyrëse të vendit, ju uroj një të dielë të qetë😊

Gepostet von Edi Rama am Samstag, 17. August 2019