Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë sot në rrjetet sociale një video nga Gjirokastra.

Bëhet fjalë për vizitat e turistëve në qytetin jugor këtë sezon.

“Mirëmëngjes dhe me buzëqeshjen e Shqipërisë në Gjirokastër, ju uroj një ditë të bukur” – shkruan shefi i qeverisë këtë të martë.