Kryeministri Edi Rama po zhvillon një vizitë në Riad, ndërsa është pritur në një takim nga princi saudit i kurorës Muhammed Bin Salman. Përmes një postimi në rrjetet sociale Rama thotë se ka diskutuar me princin për disa investime të rëndësishme.

“Në Riad me Princin e Kurorës Muhammed Bin Salman, për të diskutuar mbi ecurinë e përgatitjeve të disa investimeve të rëndësishme në turizëm, infrastrukturë dhe kulturë” shkruan Rama, ndërsa i ka dhuruar princit një libër me pikturat e tij.