Kryeministri Edi Rama bashkë me bashkëshorten e tij Linda Rama dhe djalin Zaho kanë zgjedhur bregdetin për të pushuar në këtë muaj të nxehtë vere. Vetë kreu i qeverisë Rama ka ndarë një foto nga ky moment ku ata shfaqen të tre së bashku.

“Insta of the day”, shkruan Rama krah videos.