Kryeministri Rama  ka publikuar dy foto emocionuese, njërën ku shfaqet djali i tij i vogël Zaho me një tufë lule në dorë dhe një foto tjetër ku nëna e Ramës, Aneta Rama ka përqafuar nipin Zaho i cili i ka dhuruar asaj lule me rastin e ditëlindjes.

“Nona edhe 100❤️”, shkruan kryeministri Rama në llogarinë e tij në Instagram. /Lexo.al/