Kryeministri Rama pas deklaratës së përbashkët me Juncker ka publikuar në Facebook fotoalbumin e takimit dhe mesazhin e presidentit të KE-së për zgjedhjet e 30 qershorit dhe hapjen e negociatave me BE.

Ja postimi i Ramës:

BRUKSELI: Zgjedhjet në 30 qershor. Askujt s’mund t’i ndalohet e drejta të votojë. E kundërta i bie ndesh rrugës europiane të Shqipërisë. Shqipëria meriton çeljen e negociatave. Të gjitha palët duhet të punojnë për këtë objektiv madhor🇦🇱🇪🇺