—>

Edi Rama kërkoi besimin e qytetarëve në Berat për të votuar koliacionin e majtë në zgjedhjet lokale të 2019. Ai tha se votën e qytetarëve nuk e luan as topi e jo luli.

“Votën tuaj nuk e luan as topi dhe jo Luli. Nëse katër vite më parë ju kam thënë na jepni besimin se do e ndryshojmë Beratin, investimi i fundit ishte bërë në ’69. Ne do të kthehemi prapë këtu dhe në katër vitet që vijnë do bëjmë shumë më shumë për Beratin”, deklaroi Rama në mbyllje të fjalës së tij.