Kryeministri Edi Rama, në një takim me drejtuesit e policisë, deklaroi se “dalldia e shpifjes” nuk duhet të ndikojë në punën e Policisë së Shtetit.

“Shpifja ka qenë gjithmonë mes nesh, në gazeta dhe televizor.

Dalldia e shpifjes nuk duhet të ndikojë në punën tuaj.

Ofensiva politike dhe mediatike për të krijuar te njerëzit perceptimin e pasigurisë dhe kriminalitetit të dalë jashtë kontrollit, kriza ulëritëse e politikës është mundësi që duhet shfrytëzuar, shtysë për të mbledhur të gjitha energjitë që ta ngjisim në një shkallë tjetër Policinë e Shtetit”, u shpreh Rama.