Edmond Arizaj ka ironizuar lajmet e Partisë Demokratike e cila përmes mediave që kontrollon ka fabrikuar lajmin se kryeministri Edi Rama ka pësuar një para-infrakt dhe është kuruar në Gjermani.

Arizaj ka bërë një përmbledhje të shkurtër ku nënvizon se as si fake-news nuk mund të qëndrojë raportimi i PD.

“Ta permbledhim njehere:

Dmth, Rama kishte bere kater stenda (nderhyrje gjysem kirurgjikale per zgjerimin e artierieve te bllokuara, qe rrezikojne infarkt.

Kater njeheresh?!). Pastaj e ka marre veten menjehere (per synetllik keshillohet nja dy-tre dite pushim).

Pastaj, para se te dilte ne kongres dhe ne sheshin “Nene Tereza”, i ka futur dhe nja dy viza kokaine…

Keshtu i permbledhur, as si fake news nuk qendron…”.