Kryeministri, Edi Rama, duke fotografuar me telefonin e tij celular, gjate takimit informal te kryeministrave te rajonit, me teme "Integrimi i Ekonomise Rajonale", ne rezidencen Qeveritare ne qytetin e Durresit. Kryeministrat nga vendet e Ballkanit Perendimor jane mbledhur ne nje takim joformal per te diskutuar thellimin e bashkepunimit ekonomik rajonal si pjese e procesit per t'u anetaresuar ne Bashkimin Evropian. /r/n/r/nAlbania's Prime Minister Edi Rama, take pictures with his mobile phone during an informal meeting at the Albanian western port city of Durres. Prime ministers from Western Balkans countries have gathered for an informal meeting to discuss deepening regional economic cooperation as part of the process for joining the European Union.

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të bukur për Liqenin e Ohrit, i cili është një trashëgimi botërore e shpallur dhe mbrojtur nga UNESCO.

Përmes një statusi në ‘Facebook’, Rama njofton se për herë të parë në historinë e tij, ky liqen u pasurua me mbi 1.5 milionë rasate të koranit.

Sipas Ramës, me kontribut të qeverisë shqiptare, nën drejtimin e Bled Çuçit, procesi do të vijojë gjatë gjithë muajit tetor.

Statusi i plotë:

TANIMË TRASHËGIMI BOTËRORE e shpallur dhe mbrojtur nga UNESCO, Liqeni i Ohrit për herë të parë në historinë e tij, u pasurua me mbi 1.5 milionë rasate të koranit

Prodhimi i rasatit u bë në qendrën moderne të Linit, me kontribut të qeverisë shqiptare, nën drejtimin e Bled Çuçit

Procesi do të vijojë gjatë gjithë muajit tetor, ndërkohë që një program investimesh buzë liqenit, do të hyjë në fazën e realizimit