Kryeministri Rama ka dhene nje lajm te mire per te gjithe shqiptaret dhe udhetaret sa i perket rruges se kombit.

Duke ironizuar punen gjysmake te bere nga qeveria Berisha ne kete rruge ku u lane pa mbaruar segmente e ura, thekson se punë ditësh dhe 7 “gjysmagjelat” me një krah e me një këmbë, në Rrugën e Kombit, ku vargu i makinave mblidhej për vite si në grykën e shishes dhe aksidentet ishin të vazhdueshme, do të jenë 7 ura spektakolare të hapura në të dy krahët për qarkullimin

POSTIMI I PLOTE:

Kryeministri Edi Rama ne facebook:

EDHE PAK… punë ditësh dhe 7 “gjysmagjelat” me një krah e me një këmbë, në Rrugën e Kombit, ku vargu i makinave mblidhej për vite si në grykën e shishes dhe aksidentet ishin të vazhdueshme, do të jenë 7 ura spektakolare të hapura në të dy krahët për qarkullimin😁

#ShqipëriaqëDuam☀🇦🇱