Kryeministri Rama ka publikuar ditën e sotme në Facebook, një video fakt ku tregon nëpërmjet raportit të Bankës Botërore fjalën e mbajtur të tij në zgjedhje për rritjen e punësimit. Siç shihet edhe në videon e mëposhtme teksa citon raportin e Bankës Botërore, Kryeministri Rama tregon se papunësia është në nivelin më të ulët historik, në 11.5 % dhe sor kemi 274,453 vende të reja pune më shumë se në vitin 2013.

Më poshtë ju përcjellim videon e plotë të raportit të Bankës Botërore të publikuar nga Kryeministri Rama si fakt i ditës: