Kryeministri Edi Rama ka treguar se diskuton vazhdimisht me Kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj në lidhje me projektet për transformimin e qytetit. Në fjalën e tij përshëndetëse në Këshillin Bashkiak, Rama rikonfirmoi vullnetin e përbashkët të qeverisë dhe të bashkisë për një sërë projektesh të rëndësishme infrastrukturore.

“Piramida që do hapet , kampusi I ri universitar që do ndërtohet brenda këtij mandati të sapo nisur sot, teatri tjetër kombëtar për fëmijët pas këtij për të rriturit, kopshti I ri zoologjik, unaza e madhe ajo që shtrihet përtej unazës së re dhe lidhet me Bregun e Lumit, parku olimpik që duhet të plotësohet sheshi Nënë Tereza që do të këmbësohet dhe ndërtesa e re e akademisë së arteve. Nuk do shembin këtë që është, por pjesa plotësuese që asaj I ka ardhur fundi u ndërtua në komunizëm por nuk është më. Biblioteka kombëtare, rrjeti i ri i agroturizmit Rama:

Bisedojmë vazhdimisht për projektet, ja çfarë do të bëjmë në 4 vitet e ardhshme. Kryeministri Edi Rama ka treguar se diskuton vazhdimisht me Kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj në lidhje me projektet për transformimin e qytetit. Në fjalën e tij përshëndetëse në Këshillin Bashkiak, Rama rikonfirmoi vullnetin e përbashkët të qeverisë dhe të bashkisë për një sërë projektesh të rëndësishme infrastrukturore. “Piramida që do hapet , kampusi I ri universitar që do ndërtohet brenda këtij mandati të sapo nisur sot, teatri tjetër kombëtar për fëmijët pas këtij për të rriturit, kopshti I ri zoologjik, unaza e madhe ajo që shtrihet përtej unazës së re dhe lidhet me Bregun e Lumit, parku olimpik që duhet të plotësohet sheshi Nënë Tereza që do të këmbësohet dhe ndërtesa e re e akademisë së arteve. Nuk do shembin këtë që është, por pjesa plotësuese që asaj I ka ardhur fundi u ndërtua në komunizëm por nuk është më. Biblioteka kombëtare, rrjeti i ri i agroturizmit përreth”, tha Rama.
përreth”, tha Rama.