“Ka shpikur një institucion që nuk ekziston në asnjë vend të botës dhe asnjë kushtetutë te botës.

Ky debat do ‘ii përmbledhë të gjitha argumentat tona, do ta shqytrojmë nga . Ilir Meta e ka humbur të drejtën për të qenë te atë fuksionin. Do të nisim procedurën për shkarikimin e Metës”, u shpreh Spiropali.