Deputetja e Partisë Demokratike, Rudina Hajdari ka publikuar një foto nga Prishtina në shoqërinë e vëllait të saj, Kirit.

Rudina nuk dorëzoi mandatin e deputetit dhe për këtë u përjashtua nga PD kurse vëllai i saj Kiri shfaqet përkrah Lulzim Bashës në çdo protestë të organizuar.

Kjo nuk i pengon aspak që të rrinë bashkë. (Lexo.al)