Një djalë 8-vjeçar në Ukrainë ka rënë nga kati i nëntë i një ndërtese për të ‘sh.pëtuar’ nga prindërit që e dh.unonin prej vitesh.

Djali, emri i të cilit thuhet të jetë Anton ndërsa mbiemri nuk është bërë publik u rrë.zua dhe hum.bi jetën pak pasi ishte kthyer nga shkolla më 23 gusht.

Fqinjët janë shprehur se ata dëgjuan prindërit e Antonit teksa i b.ërtisnin pasi kishte gr.isur rrobat. Veç të bër.titurave ata thanë se edhe po e rr.ihnin fëmijën përpara se ai të binte nga dritarja.

Zhanna, e cila jeton një kat më poshtë familjes u shpreh se kishte dëgjuar zhurma të rr.ahurash pas disa çastesh qetësi ajo kishte dëgjuar edhe hapat e shpejtë të fëmijës.

Ajo shtoi:

Kaluan disa sekonda dhe pastaj u dëgjua vetëm z.hurma e trupit të djalit që prekte tokën. Dola nga dritarja dhe pashë fëmijën në tokë. Mora menjëherë policinë dhe ambulancën.”
Mjekët ligjorë deklaruan më pas Anton kishte rënë me kokë dhe se ka ndërruar j.etë menjëherë.