Liberta Spahiu është një moderatoret më të mira kosovare.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, sidomos në Instagram, ku publikon fotografi të ndryshme, ndër to, disa të ‘nxehta’.

Nga këto të fundit, së fundmi Liberta e hodhi në këtë rrjet social.

Ajo shihet vetëm në të brendshme dhe duket shumë seksi.