Ministrja njeheresh zedhenesja e qeverise, Elisa Spiropali, ka replikuar me Ilir Meten pas deklarates se ketij te fundit ku tha se “Shqipëria është Republikë. Presidenti i takon Republikës dhe Republika u takon qytetarëve!”

Me ane te nje reagimi ne twitter, Spiropali shkruan se pikerisht per kete arsye, Meta e ka humbur të drejtën të qëndroni në zyrën e Presidentit, sepse Presidenti i takon Republikës jo Lulit dhe Monikës

Ministrja Spiropali në Twitter:
Zoti Meta, jemi dakord me ju “Shqipëria është Republikë. Presidenti i takon Republikës dhe Republika u takon qytetarëve!”. Pikërisht për sa jemi dakord këtu, ju e keni humbur të drejtën të qëndroni në zyrën e Presidentit. Sepse Presidenti i takon Republikës jo Lulit dhe Monikës.