Lionel Messi ka vetëm pak minuta që ka postuar një foto me bashkëshorten e tij Antonella vite më parë. Çifti njihet për historinë e madhe të dashurisë që kur kanë qenë fare të vegjël në Rosario, Argjentinë.

Sot, ata kanë tre djem dhe duken mëse të dashuruar me njëri tjetrin.

Ndonëse kjo foto ka sapo është postuar nga “pleshti” mund të thuhet se po thyen rekrod like-sh.