“Malet dhe kodrat do të therrmohen, por fjala ime do të mbetet”, ka paralajmëruar Jezusi, sipas librit të shenjtë të krishterëve. Duket se, diçka të vërtetë mbart kjo fjali.

Në rrë nojat e ndërtesave të panumërta të Durrësit, që u go ditën pamëshirshëm nga tërmeti me magnitudë 6.4 ballë, një faqe muri ku është gdhendur një pjesë e një shprehjeje nga Bibla, i ka rezistuar lëkundjeve të fuqishme sizmike. “Po, unë të dua me një dashuri të përjetshme”, lexohet në të.

Shprehja e plotë në Bibël, është: Jeremiah 31:3/ Zoti na u shfaq në të kaluarën, duke thënë: Po, unë të dua me një dashuri të përhershme, prandaj ju kam tërhequr në një mirësi të paçmueshme! /mapo.al/