Aplikacioni ‘’Tik Tok’’ është duke konkurruar fortë ‘’Instagramin’’. Ky aplikacion kinez në një kohë mjaft të shkurtë është shkarkuar nga mjaft njerëz.

Sipas ekspertëve të teknologjisë, ky aplikacion e ka bërë ‘’Instagramin’’ jo vetëm të dalë jashtë mode, por mund ta nxjerrë edhe jashtë loje.

Me anë të këtij aplikacioni mund të publikohen video të shkurtra deri në 80 sekonda dhe më pas këto video mund të ri hidhen edhe në Twitter apo dhe Instagram.

Po ashtu aplikacion u jep jep mundësi përdoruesve të vendosin muzikë në videot që publikojnë dhe t’u vendosin filtra.

Ky aplikacion deri më tani është shkarkuar 80 milionë herë në SHBA dhe rreth 800 milionë herë në të gjithë botën dhe po e kërcënon ndjeshëm ‘’Instgramin’’.