Balerian e njohur shqiptare Klaudia Pepa është një nga femrat VIP më të sulmuara.
Shkak për këtë kanë qenë dhe foto e saj mjaft provokuese dhe deri diku të paparanuara nga fansat e saj.

Por pas sulmeve dhe komenteve agresive, Klaudia duket se ka vendosur të ndryshojë. Ajo është shfaqur prej një kohe të gjatë mjaft serioze.

Tashmë gjithë ky seriozitet ndodh të jetë çudia për një artiste e cila pëlqente të posonte tmerrësisht sexy.