Në emisionin Open të Eni Vasilit debati gjatë gjithë kohës sot ka qenë i tensionuar.

Duke komentuar tentativat e opozitës për anarki dhe grusht shteti avokat Ngjela u ndesh me ndërhyrjet e Salianjit i cili e sulmoi personalisht duke i thënë që je i blerë nga Rama. Ngjela iu kthye duke i thënë që je i vogël, koperativist dhe lake i Saliut. Ti je një injorant dhe i pa ditur, njeri me maskë dhe pa shkollë i tha avokati ndër të tjera Salianjit