Një s.herr mes femrave ka ndodhur në një lokal. Në video shfaqen duke u god.itur me grushta e duke u kapur nga flokët. Sher.ri ka degraduar në godi.tje me shishe.

Nuk dihen shkaqet e sher.rit dhe është dashur ndërhyrja e policisë për të qetësuar situatën. Një 30 vjeçare ka përfunduar në spital nga goditja në kokë dhe një 36-vjeçare tjetër është arr.estuar.